Restaurace Kastrol

Speciální menu

Restaurace Kastrol
Degustační menu 21/10/21
Téma: Zvěřina

Amuse bouche
Kančí škvarková pomazánka s vejcem a kváskovým chlebem
Kastrol 11, nefiltrované nepasterizované 0.2l

První předkrm
Srnčí Lyonská terina se špekem a pistáciemi, karotkové chutney, brusinky
Gruner Veltliner, Smaragd, Josef Fischer, Vachau

Polévka
Zvěřinová polévka Hubertus s masovými nočky

První hlavní chod
Bažantí prso pečené ve filo těste se sušenou šunkou, smetanové hříbkové ragú
White Klaret, Vinařství Nechory

Na odlehčení
Rakytníkový sorbet s proseccem

Druhy hlavní chod
Dančí hřbet Rosinni, batátovo-květákové pyré, redukce z portského vína
Pinot Noir Bourgogne, Mathieu de Bruilly

Dezert
Dukátové buchtičky plněné nugátem, čokoládový crumble, marinované višně a vanilkový krém
Riesling, Weingut Kallfelz

Cena 990.- kč/os     Párování s vínem 435.- kč/os